sunnuntai 15. maaliskuuta 2015

Ratsastustunti

Perjantai 13.3 Huoh! Epäonnen päivä!!! Mutta ratsastustunti meni upeasti.
Tulin tallille 14.55. ja aloin hoitamaan Whoopia 15.00. Whoopi oli haarvinaisen kiltisti. Ihmettelin, että mikä temppu tämä on. Kun listat tuli, meni katsomaan kenellä menin..........
Karpalo :)
kopioiminen kieletty
KARPALO!!!!!
Karpalo ei ole kovin suosikkejani, mutta kysyin kaverini kanssa opeltamma, että voisiko halukkaat mennä ilman satulaa... saimme luvan!
Nousimme maneesissa selkään ja lähdimme kävelemään uralle pitkin ohjin. Opemme kysyi, että haluammeko mennä maastoon alkukäynneille. NO kaikki halusivat! Menin Karpalolla kärjessä, sitä piti pidättää melko paljon, mutta ei se haitannut.
Olimme kävelleet melkein 5min. kun kuulimme, että Nette (tuntihevonen) oli karannut. Opettajamme sanoi, että tulkaa alas selästä ja talluttakaa ponit maneesiin, nouskaa selkään, saatte ravata ja mennä käyntiä. Kaikki olisimme halunneet olla maastossa, jopa opettajammekin, mutta meillä oli yksityinen tunti melkein. Hevosten opettaja vahti meitä. Saimme ravata uralla, mennä uran sisäpuolella käyntiä, tehdä väistöjä, voltteja ja yms. Saimme pian luvan laukata kaksi kerrallaan keskiympyrällä. se oli hauskaa! :)
Eräs edellisen ponitunnin tyttö tuli kertomaan maneesiin, että Nette löytyi tallista.
Neten ratsastaja oli laittanut Neten Buffon (tuntihevonen) pilttuuseen ja kävi tekemässä jossain jotain, hän tuli takaisin ja huomasi ettei Nette ollut pilttuussaan. Mutta onneksi asia ratkesi eikä Nette ollut karannut.
Kun tunti päättyi sain viedä Karpalon talliin. Meinasin muuten tippua laukassa! :D ;)


-Inkku ja Whoopi


5 kommenttia:

  1. Mäkin meinasin tippuu viimeks Karpalolta:D Mentiin ilman jalustimii

    VastaaPoista
  2. Reiluu... Mäkin olisin halunnu mukaan, tunti kuulosti nimittäin aivan ihanalta! Mä en oo ollu maastossa vielä tänä keväänä.. : ( olisinpa päässyt perjantaina D: Me ei ikinä tehä mitään ilman satulaa tai maastossa tuntia... : ((

    VastaaPoista