tiistai 17. maaliskuuta 2015

InFo

No niin! Tässä tulee nopea pieni info

1. Minulla on käytettävissä kaksi irtotuntia, ja käytän toisen ainakin Keravalle, mutta ajattelin mennä kaverini kanssa Perraan, mutta isän mielestä se on liian kaukana. Mutta jos kaverini vanhemmat vie meidät sinne niin sitten voin mennä.

2. Tällä viikolla tulee varmaan varusteiden esittely postaus.

3. Teen sunnuntaina ehkä may day:n 

Joo... tämä ei ollut mikään iso info, mutta muistan nyt tehdä sellaiset.

-Inkku ja Whoopi

Hoitopäivä

Moi! En ole varmaan koskaan tehnyt hoitopäivä-postausta, mutta nyt sellainen tulee.

kopioiminen kielletty
Tämä on joku vanha kuva, mutta
kyllä joku kuva piti saada tänne :)
17.3.2015
Tulin tallille 14.52. ja aloin harjaamaan Whoopia 15.00. kuten aina. Menin rapsuttelemaan Whoopia ensin, ja aloin vähän ajan kuluttua harjaamaan sitä. Harjasin sen huolellisesti kuten aina, mutta taas häntä oli ihan "solmussa". Ajattelin käyttää tallin selvitysainetta, mutta en löytänyt sitä ja muutenkin aika oli lopussa.

Autoin Rebeckaa, koska hän  pyysi, mutta huomasin, että Whoopinkin ratsastajaa piti auttaa, mutta yksi toinen hoitaja onneksi auttoi häntä. Ponit lähti maneesiin ennen hevosia. Kun kaikki olivat valmiita, niin lähdimme maneesia päin! Maneesissa autoin Rebeckan selkään, ja yhden toisenkin ratsastajan ja pitelin Kultsista kiinni, koska se ei pysynyt aloillaan, kun ratsastaja sääti jalustimia.
Jäin katsomaan tuntia, ja otin myös kuvia siitä. Tunnin jälkeen minua pyydettiin tulemaan talluttamaan alkeistuntilaisia poneilla maastoon, mutta ei sitten. Talluttajia oli liian vähän joten lähdin talliinsyömään eväitä.

Kun alkeistunti loppui, autoin Whoopin ratsastajaa ottamaan kamat pois ja sen jälkeen menin tekemään pikapesun satulalle ja suitsille. Rebecka meni korvaamaan viimeiseen poniryhmään ja Sirja ratsasti siinä ryhmässä. Sirja meni Ruusulla ja Rebecka meni Feikellä. Autoin Whoopin viimeiselle tunnille ja menin laittamaa Feikelle suitset, koska niitä ei saatu sen päähän.
Maneesissa autoin Rebeckaa. Meitä nauratti ihan hirveästi siellä. Onneksi opettajia ei ollut paikalla. Jäin kuvaamaan viellä tuntia hetkeksi, mutta äitä tuli hakemaan joten piti lähteä kotiin. Kello oli jo suunnillee 19.23.

Tälläinen pieni hoitopäivä.

-Inkku ja Whoopi
kopioiminen kielletty
 Buffosta vanha, mutta hauska kuva. :D