sunnuntai 4. lokakuuta 2015

Hiljaista on ollut...

... mutta nyt ehdin vihdoin tehdä tänne postauksia. Anteeksi etten ole ehtinyt tänne postata, koska koulu ja kokeet. Nyt kerron ainakin Perran leiristä ja estekisoista Frezillä.


Perniön ponitallin toiveleiri: Lauantain tunnit

Olin siis Sirjan kanssa Perrassa viikonlopun toiveleirillä(joo tulee vähän toistoa) Hoitoponini oli siellä Buce, oikein mukava herra, aika Whoopin kaltainen. Nukuin Melissan, Kaislan ja Sirjan kanssa samassa huoneessa. Meillä oli iltoina aika hauskaa.
Tässä on Moppe
kopioiminen kielletty

Ensimmäinen tuntini oli estetunti, ja menin Mopella. Mopella on pelottavan näköinen selkä, mutta pystyy menemään tunneilla. Tunti meni aika lailla vain seisoen ja ravaten. Aina, kun lähestyimme estettä hyvässä laukassa se siirsi raviin, mutta hyppäsoi esteen.

Toisen tunnin menin itsenäisellä Sissillä. Oli mukava tunti ja todella vauhdikas laukka, mutta Sissi kanssa laukkaaminen oli hauskaa. Välillä ei taipunut volteilla, mutta sitten onnistui.

Viimeinen tunti lauantaina oli leikkitunti ja piti mennä ilman satulaa. Menin Cleolla. Hän on mukava tallissa, välillä irvistelee, mutta sitten ollaan enkeleitä. Tasaisilla askeleilla oli mukavaa ja rentoa menemistä.
Mielestäni tässä on Cleo, en tiedä olenko väärässä,
mutta tämä poni näyttää Cleolta.
kopioiminen kielletty
 Me leikimme ensin sellaista leikkiä, että opemme sanoo jonkun puomin värin(puomeja oli maassa) ja piti mennä nopesti sen puomin luokse ja pysäyttää hevonen niin, että sen etujalat olivat toisella puolella puomia ja takajalat toisella puomilla. Keräsimme pisteitä, se joka ehti ensin puomin päälle sai yhden pisteet. Saimme Cleon kanssa yhteensä neljä pistettä.
Olimme seuraavaksi hippaa, hipaksi jäi, jos jääjä pääsi tarpeeksi lähelle.
Viimeinen leikki oli värileikki, joka meni niin, että opemme sanoi jonkun värin, jos sitä oli vaatteissa piti tehdä jokin tehtävä esim. silmät kiinni pienin kahdeksikko.
Minulle kävii yhdessä kohtaa niin, että toisella kädellä piti koskea päätä, toisella kädellä varpaita ja polvet piti olla sään päällä ja minun piti tehdä pohkeenväistöä. En pystynyt ohjaamaan poniani ollenkaan :D

Estekisat Frezillä:

Olin osallistunut Frezin kanssa estekisoihin, 60cm, Clean Round eli virheettömän radan suorittaneet saa ruusukkeen. Olimme hypäneet Perrassa 80cm, luulin, että 60cm näyttäisi pieneltä, mutta ne olivatkin mielestäni aika ison näköisiä. Verkassa meni hyvin, yksi este meni hieman hassusti(en tippunut, edes radalla), mutta muuten meni hyvin.

Radalla tuntui kuin Frez meni kauhen kovaa, mutta kun katsoin kisa videoni se meni ihan nätisti ja rauhassa. Välillä, kun lähestyimme estettä, Frez hangoitteli, mutta hypässi upesti. Pääsin aina mukaan hyppyyn ja hieno vihreä ruusuke tuli.
Olin todella iloinen, muistan, kun menin kisoihin helpoilla esteponeilla, minut hylättiin, mutta kun menin tälläisella haastavemmalla ponilla, niin mentiin puhdas rata. Frez siis voi nykäistä pään ennen estettä tai esteen jälkeen. Viimeisen esteen jälkeen Frez nykäisi pään alas, mutta pysyin selässä.


-Inkku

P.S. Seuraavassa postauksessa kerron sunnuntain tunneista Perrassa ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti