lauantai 1. elokuuta 2015

Ponileiri 27.7-31.7.2015


Sirja käski laittaa tämän postaukset alkuun. Hehee!
Eräs meidän leiriläisistä keksi sen. 
Älkää kysykö mistä keksittiin se.


Minulla oli 27.7-31.7.2015 ponileiri Kilossa. Kerron nyt siitä...(Kerron melko lyhyesti)

27.7 Ma: Kun tulimme talllille maanantaina jaoimme hoitoponit ja ekat tuntiponit. Sain(yllätys, yllätys) Whoopin leirihoitsuksi. Menin ensimmäisen tunnit Frezillä kentällä. Mentiin ihan koulua, tavallisia juttuja. Frez oli kyllä aika reipas, mutta kuuntelevainen. :)

Hän on siis Frez.
Tunnin jälkeen hoidimme ponit ja lähdimme syömään, poneillakin oli ruoka siinä välissä. 

Jaoimme pian taas iltapäivä tunnin ponit, menin Aktorilla. Ulkona satoi niinpä menimme maneesiin, silläkin tunnilla oli koulua, mutta harjoittelimme siirtymisiä.Minä pidän paljon siirtymistehtävistä. Aktorkin oli myös aika reipas silloin.
 Meillä oli viellä teoriaa ja välipalaa. Teoriatunnilla purimme hoitsujemme suitset, pesimme ne ja rasvasimme.

Aktor :)

Whoopi :) (tämä kuva ei ole leiriltä)
28.7 Ti: Aamulla aloitimme harjaamaan hoitsut ja sitten jaoimme aamupäivän ponit. Menin Whoopilla koulua(saimme toivoa) Whoopi oli todella laiska sillä tunnilla. Tunnin jälkeen hoidimme, pesimme sienellä hikiset poni ja menimme syömään, myös ponit.

Seuraavalla tunnilla menimme ilman satulaa, sain Feiken. Feike oli todella reipas, mutta harmin paikka emme laukanneet, en edes tiedä miksi. Mutta tunti oli tavallaan itsenäinen-leikkitunti.

Teoriatunnillla pesimme hoitsujemme satulat, että aika samallainen päivä kuin eilen.


Tämä kuva on koulukisoista, joissa olin Feiken kanssa.

29.7 Ke: Taas aamulla tallille, hoitsujen harjaus ja tuntiponien jako. Meillä oli eka tunti esteitä. Jes, pidän kovasti hyppäämisestä! menin Aktorilla.

Aloitimme ihan verkkaamaan itsenäisesti. Menimme alussa puomeja ja pientä puomikasaa. Aktor meni hienosti. En muista tarkkaan, mutta taisimme hypätä lopussa ristikkoa. Sirja varmasti muistaa.

Tunnin jälkeen ponien hoito ja syömään. Ruoan jälkeen ponien jako, menimme pellolle ja sain Frezin. Frez oli aika reipas ja innoissaan pellolla ravaamisesta ja laukkaamisesta.
Ponien hoidon jälkeen meillä oli teoriassa hevosten ruokinta, sitten viellä välipala ja kotia kohti.



30.7 To: Taas samallainen alku kuin muinakin päivinä, ekalla tunnilla menin koulua Ruusulla. Sellaisia tavallisia koulukiemuroita. Mutta Ruusu on kyllä minulle liian energinen, eli ei ihan mun ponia.
Ruusu :)
@sirja
Tunti loppui mielestäni nopeasti, ponien hoito ja syömään. Seuraavalla tunnilla menimme esteitä ja menin taas Aktorilla, Aktor on kyllä todella mukava esteillä. Tällä kertaa menimme rataa, taas alkuverkka itsenäisesti.
Aloitimme hyppäämään pientä pystyä, kaikilla sujui hienosti.
 Lisäsimme toisen kierrroksen jälkeen siihen pienen ristikon, sen puomit oli pienet, että se oli pelottava hypätä. Ekalla ristikon hypyllä en päässyt mukaan hyppyyn, mutta opeani ei haitannut.

Lisäsimme viellä kaksi ristikkoa. Kun tulimme Aktorin kanssa ekan ristikon se alkoi kiemurtelemaan ja toisen ristikon lähestyminen meni mönkää.
Tunti loppui, ponien hoito ja teoriaa. meillä oli aiheena este-ja koulukilpailut. Kotiin lähdettiin taas välipalan jälkeen.


31.7 Pe: Viimeinen leiripäivä :( Meillä oli kuitenkin leirikisat. Ensin aamapivällä oli estekisat joihin menin Aktorin kanssa. Rata oli helppo. Me kaikki leiriläiset kokosimme radan yhdessä.
 Me olimme neljänsiä Aktorin kanssa, jos olisi ollut nopeuskisa, ja ei tyylikisassakaan voitettu, mutta ei se haitannut :)

Ruoan ja ponien hoidon jälkeen lähdimme kokoamaan koulurataan puomeista kentällä. Siinä kesti kauan, mutta saimme sen valmiiksi. Kun ponit olivat valmiina lähtöön(menin siis Whoopilla koulukisat)niin ulkona alkoi sataa. Menimme sitten maneesiin, turhaan rakennettiin koko rata.

Verkkasimme taas itsenäisesti, vaikka radassa ei ollut laukkaa niin laukkasimme verkassa kuitenkin.
Lähdimme kolmansina Whoopin kanssa, niinkuin estekisoissa Aktorin kanssa. Saimme lopussa viellä arvostelut. Openi mielestä olin joissain kohdissa liian hätäinen, mutta meillä meni todella hyvin muuten.
Satoi yhä, kun lähdimme maneeista tallille. Ponien hoidon jälkeen meidän piti vielä purkaa koulurata, vein vielä Whoopin laitsalle. Välipalan jälkeen oli vielä palkintojen jako ennen kotiin lähtöä. Kaikki saimme siniset ruusukkeet, mutta Sirja oli tavallaan ylivoimaisin esteissä ja koulussa niin Sirja sai vielä harjan.

          Kiitos kaikille leiriläisille tästä upeimasta leiristä missä olen ollut tähän asti Kilossa! ;)



-Inkku, Whoopi ja Kilon ponit.

1 kommentti:

  1. Kiitti leiristä, sä kruunasit sen! ;D ja joo me hypättiin keskiviikkona pelkää ristikkoa.. Ja mä oon ottanu ton Ruusu kuvan nii voitko laittaa jotai et mä oon ottanu sen Cx

    VastaaPoista