sunnuntai 29. maaliskuuta 2015

Ei ihan pian.......

kopioiminen kielletty
....... mutta melko pian on Whoopin syntymäpäivä!!! 27.4 maanantaina, menen antamaan Whoopille synttärilahjan vaikka maanantaisin en käy tallilla. Whoopi on siis syntynyt 1995, eli 20v. synttärit Whoopilla!!!!! Pian 20v. oleva Whoopi alkaa olla vanha.
Minä ja Whoopi olemme ollet vasta puoli vuotta, mutta kyllä hoidan sitä niin pitkään kuin voin!

-Inkku ja Whoopi

Linkkaa blogisi, TÄNNE! Ja pientä infoa

Eli otsikosta päätellen, tänne saatte linkata bloginne. Käyn katsomassa ja lukemassa blogejanne, omassa blogissan kerron mielipiteeni blogeistanne.


Huomenna alkaa sitten hiljainen viikko, tulee kiirastorstai ja pitkäperjantai, tulee muitakin päiviä, mutta en muista niitä :D. Moni on käynyt varmasti virpomassa tai saanut virpojia ovelleensa, syönyt suklaamunia ja tehnyt muuta kivaa.

Kävin tänään äitini ja mummini kanssa stockmannilla hulluilla päivillä. Ostimme sieltä minulle farkkupaidan, söimme munkkia ja kiertelimme vaatekaupoissa.
Torstaina kävin isäni kanssa hööksissä ostamassa minulle uudet ratsastushousut, ostimme sieltä myös minulle lippiksen ja karvalakin ensi talveksi.

Aloitan ehkä hoitamaan Goda nimistä hevosta, mutta hoidan sitä ainakin kokeiluksi seuraavan viikon tiistaina ja lauantaina. Syksyllä aloitan ehkä heppatunnit. Kysyn opettajilta viellä milloin minulla olisi hyvä tilaisuus aloittaa hevosilla ratsastus.

Pitkäperjantain ratsastustunnista tulee varmaan postaus, minun täytyy mennä tallille aamulta 8.00. ja tuntini alkaa kymmeneltä.

Hyvää pääsiäistä kaikille!! :)

-Inkku ja Whoopi